Cookie- og privatlivspolitik


Microsoftlotteri er svindel

Du har ikke vundet i Microsoft-lotteriet, selvom du modtager en mail, der fortæller dig det. Mailen er svindel og ikke fra Microsoft.

"Tillykke din email adresse blevet bevist en vinder for vores brugere belønning ordningen, du er derfor berettiget til et betydeligt beløb på $ 500.000,00 USD..."

Sådan er noget af ordlyden i en ubehagelig form for svindelmail, som florerer netop nu, og hvis afsender tilsyneladende er ellers altid troværdige Microsoft. Det er bare ikke tilfældet. I stedet er der tale om svindlere, der vil have dig til at afsløre dit kontonummer og andre prekære oplysninger, de kan udnytte til deres fordel. Faktisk kan man senere i samme mail læse følgende:

For at få din præmie venligst bekræfte modtagelsen af denne mail med dit,
1) Fulde navn:
2) Adresse og Telefon:
3) Alder og køn:
4: Erhverv:
5): Land

Mailen med det falske Microsoft-lotteri er allerede landet i indbakken hos en af Komputer for alles læsere, som dog ikke lod sig snyde af det ubehjælpsomme danske sprog og det glade budskab i mailen, men i stedet sendte den til os, så vi kunne bringe advarslen videre.

Selv hvis du ikke modtager denne konkrete snydemail, er der to generelle konklusioner, du kan drage af historien.

  1. Du vinder aldrig et lotteri eller anden form for konkurrence, som du ikke selv har meldt dig til.
  2. Ignorer mails, som lader til at være maskinoversat til mystisk, ukorrekt dansk.
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Scan efter malware på din computer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdScan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Komplet backup af din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKomplet backup af din pc

Læs alt om, hvordan du laver den bedste backup, og hvor du skal gemme den. Lær at benytte det gratis backup-program.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek om hjemmesiden er sikker

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek om hjemmesiden er sikker

Med en ny og effektiv tjeneste på nettet, kan du lynhurtigt tjekke enhver hjemmeside for farer.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere