Windowsxp

Microsoft sikrer XP

Sikkerhedsbruddet i Internet Explorer bliver nu også lukket i computere, der kører Windows XP.

2. maj 2014

Det store sikkerhedsbrud i Internet Explorer, der for nyligt gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din computer, bliver nu lukket. Sikkerhedsbruddet påvirkede version 6 til 11 af browseren, og Microsoft udsender nu en sikkerhedsopdatering som skulle gøre det sikkert at bruge Internet Explorer igen.

Læs mere om fejlen her

Da vi første gang hørte om sikkerhedsbruddet, var det ikke meningen at Microsoft ville komme med en opdatering til brugere med Windows XP, men de har dog ændret mening på grund af sikkerhedsbruddets store grad af risiko. Derfor kan XP-brugere også få deres version af Internet Explorer opdateret.

Sikkerhedsopdateringen er lige blevet frigivet, og det anbefales at du opdaterer hurtigst muligt. Opdateringen findes i kontrolpanel under Windows Update.

Sikkerhedsbruddet var det første alvorlige siden Microsoft lukkede for opdateringerne til XP den 8. april, og selvom Microsoft forbarmer sig overfor XP-brugere denne gang, anbefales det stadig, at du skifter til et opdateret styresystem.

Måske er du interesseret i ...