Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft sikrer XP

Sikkerhedsbruddet i Internet Explorer bliver nu også lukket i computere, der kører Windows XP.

Det store sikkerhedsbrud i Internet Explorer, der for nyligt gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din computer, bliver nu lukket. Sikkerhedsbruddet påvirkede version 6 til 11 af browseren, og Microsoft udsender nu en sikkerhedsopdatering som skulle gøre det sikkert at bruge Internet Explorer igen.

Læs mere om fejlen her

Da vi første gang hørte om sikkerhedsbruddet, var det ikke meningen at Microsoft ville komme med en opdatering til brugere med Windows XP, men de har dog ændret mening på grund af sikkerhedsbruddets store grad af risiko. Derfor kan XP-brugere også få deres version af Internet Explorer opdateret.

Sikkerhedsopdateringen er lige blevet frigivet, og det anbefales at du opdaterer hurtigst muligt. Opdateringen findes i kontrolpanel under Windows Update.

Sikkerhedsbruddet var det første alvorlige siden Microsoft lukkede for opdateringerne til XP den 8. april, og selvom Microsoft forbarmer sig overfor XP-brugere denne gang, anbefales det stadig, at du skifter til et opdateret styresystem.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
It-kaos hos politiet i Norge

It-kaos hos politiet i Norge

Windows-ormen Conficker lammede i går paskontrollen og operationscentraler hos politiet. De omfattende dataproblemer ramte politiets edb-system i hele Norge.

Læs mere

Microsofts nye antivirus forfalsket

Microsofts nye antivirus forfalsket

Det nye antivirusprogram fra Microsoft, Security Essentials, er nu allerede blevet fremstillet i falske kopier med skadeligt indhold.

Læs mere

Pas på nye fupmails

Pas på nye fupmails

Endnu en omgang phishing e-mails designet til at franarre dig penge er i omløb. Læs, hvordan du genkender dem og hvad du skal gøre, hvis du modtager et af slagsen.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere