Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft bekæmper pirater med tegneserier

Klassiske sort-hvide tegneserier indgår i Microsofts nye kampagne for at bekæmpe piratkopiering af software. En undersøgelse viser, at mere end en tredjedel af alle programmer i dag er piratkopier.

I dag starter Microsoft en ny kampagne, som skal modvirke den udbredte piratkopiering af software. Udover bannerannoncer og forskellige former for informationsmateriale vil Microsoft også bruge klassiske tegneserier, som et led i sin nye kampagne. Microsoft mener, at tegneserierne kan hjælpe med at få budskabet ud til et bredere publikum. Det skriver CNET.com.

Kampagnen informerer blandt andet om, hvordan produktaktivering fungerer, hvilke risici der er forbundet med piratkopieret software, og hvordan man kan kende forskel på ægte og forfalskede produkter. Trods flere tidligere kampagner fra Microsoft er det i dag mere end en tredjedel af alle programmer, der er piratkopier, viser en opgørelse fra amerikanske Business Software Alliance (BSA).

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pas på dine kodeord

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPas på dine kodeord

Alle, der har adgang til din pc, kan med et snuptag se alle de koder, du har gemt i din browser. Vi hjælper dig med at gøre din pc sikker.

Læs mere

Se dansk tv på ferien i udlandet

Se dansk tv på ferien i udlandet

Med Freedome kan du se alle de danske tv-programmer i udlandet.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere