Virus screen

Kampen mod virus spidser til

Direktøren for et af verdens største it-sikkerhedsfirmaer, erklærer at det traditionelle antivirusprogram ikke længere er nok, hvis du vil beskytte din pc.

14. maj 2014

Det er en særdeles voldsom udmelding, som direktøren for sikkerhedsgiganten Symantec, Brian Dye, er kommet med. Han siger nemlig at antivirus-programmer ikke kan beskytte din computer længere. Det står i skarp kontrast til, at han er direktør for et af verdens førende antivirus-firmaer, der blandt andet står bag det populære Norton antivirusprogram.

Udmeldingen kommer i et interview med den Amerikanske avis Wall Street Journal, Hvor Brian Dye udtaler at der er på tide at der tages nye metoder i brug, når der skal bekæmpes virus. Ifølge Brian Dye opdager antivirus-programmerne kun 45 procent af alle angreb, og det er et kæmpe problem.

Derfor mener han at der skal flere programmer til for at beskytte computeren, blandt andet programmer der går specifikt efter udvalgte virus, fx inficerede mails eller farlige hjemmesider. Ifølge ham, er det nødvendigt med flere programmer, fordi virus bliver stadig mere udspekulerede, og hele tiden finder nye måder at omgås antivirusprogrammerne på.

Her på Komputer for alle anbefaler vi stadig, at have et stærkt antivirus-program installeret, og du kan som altid læse bladet for at få de bedste programmer og nyeste anbefalinger. > Du kan også læse mere om gratis antivirus her

Måske er du interesseret i ...