Cookie- og privatlivspolitik


Kampagne for sikkert net

Videnskabsministeriets kampagne Netsikker nu! skal hjælpe med at sætte fokus på informationssikkerheden i Danmark.

”Halløj du dér, ja dig! Er du en af de 86 procent danskere med internet derhjemme? Så har du sikkert hørt om virus og hackere og firewalls. Men hvad kan du så gøre for at beskytte dig? Se den var værre…”

Sådan lyder det fra skuespiller Ghita Nørby i et videoklip på Youtube. Videoen er et led i kampagnen Netsikker nu!, som for alvor blev skudt igang mandag. En kampagne der skal ruske lidt i os danskere, og hjælpe os til mere sikkert internetbrug.

Netsikker nu! er en årlig, landsdækkende kampagne udviklet i samarbejde med Videnskabsministeriet, der arbejder for, at folk skal blive mere fortrolige med informationssikkerhed. I hele uge 40 afvikles en kampagne med en lang række aktiviteter, som alle har fokus på de to temaer: Privatlivets fred på nettet, og Opdater din pc.

Hvis din pc er ubeskyttet, når du går på nettet, tager det i værste fald blot få minutter, før en hacker har sneget sig ind ad bagdøren, og ord som sikkerhed, virus og internet-orme er forrest på alles tunger for tiden. Kampagnen her forsøger at ruste befolkningen til at begå sig mere sikkert på internettet og gøre folk mere fortrolige med at bruge nettet. Der gives gode tips til, hvordan du selv kan forhindre, at der sker unødig skade, når du bevæger dig rundt på nettet og sættes fokus på, hvilke aktuelle sikkerhedsrisici du særligt skal være opmærksom på.

Også i netsikker nu!-magasinet, som er produceret af Komputer for alle, kan du få gode råd til at bevæge dig sikkert rundt på nettet. Netsikker nu!-magasinet, som udgives i forbindelse med kampagnen, kan enten hentes gratis i de store banker og på mange biblioteker, så længe lager haves. Du kan også finde det på Komputers hjemmeside, ved at følge linket til højre, og det følger også gratis med Komputer for alle 15-2009.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek sikkerheden i din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek sikkerheden i din pc

Med et smart gratis værktøj fra Microsoft kan du nu scanne din pc for enhver sikkerhedstrussel.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pas på dine kodeord

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPas på dine kodeord

Alle, der har adgang til din pc, kan med et snuptag se alle de koder, du har gemt i din browser. Vi hjælper dig med at gøre din pc sikker.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek om hjemmesiden er sikker

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek om hjemmesiden er sikker

Med en ny og effektiv tjeneste på nettet, kan du lynhurtigt tjekke enhver hjemmeside for farer.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere