Cookie- og privatlivspolitik


Internettyve koster samfundet billioner

Kriminalitet på internettet er en dyr affære for det globale samfund, der hvert år mister op imod tre billioner, viser en ny undersøgelse.

Det er ikke småpenge, som hvert år enten bliver tabt eller ender i de forkerte i de forkerte lommer. Faktisk er der tale om, at virksomheder på verdensplan hvert år går glip af mellem 500 milliarder og tre billioner kroner, viser en undersøgelse.

De høje tabstal medfører blandt andet, at der alene i USA forsvinder en halv million stillinger, estimeres det i rapporten, der er udarbejdet af Center of Strategic and International Studies, et offentligt analyseinstitut, og it-sikkerhedsfirmaet McAfee.

Angrebene stammer især fra Kina, og de rammer både almindelige borgere, men også store multinationale selskaber, der kan miste store summer indirekte på grund af malware og hackere. Flere hackere skaffer sig adgang til følsomme oplysninger fra de store virksomheder, som hackerne fx kan sælge videre eller bruge til at lave tilsvarende produkter.

For private er det hovedsagligt malware og phishing, man skal være på udkig efter. Her forsøger de kriminelle at inficere din computer og udspionere dig eller lokke private oplysninger ud af dig, fx om dit kreditkort eller login til netbank.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek om hjemmesiden er sikker

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek om hjemmesiden er sikker

Med en ny og effektiv tjeneste på nettet, kan du lynhurtigt tjekke enhver hjemmeside for farer.

Læs mere

Gratis antivirus fra AVG

Gratis antivirus fra AVG

AVG Anti-Virus Free Edition er et effektivt og gratis antivirus-program, du kan også hente gratis antivirus af programmet til din smartphone via Android Marked.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Her må du aldrig klikke!

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdHer må du aldrig klikke!

Undgå hundredevis af spammails og virusinfektioner – her er 9 steder, du aldrig må klikke.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere