Cookie- og privatlivspolitik


Hvad er jucheck.exe?

Jucheck.exe er Javas automatiske opdateringsprogram, som tjekker om du har den nyeste version af Java indstalleret på din computer. Det er ikke et farligt program.

Jucheck.exe er ikke et farligt program, så du kan roligt lade det opdatere din pc.

Hvad er Java?
Java er et programmeringssprog, som blandt andet bliver brugt til dit NemID til Netbank og mange andre nyttige ting på nettet. Oprindeligt blev det brugt som et slags universelt programmeringssprog, der kunne bruges på flere forskellige typer hjemmesider, på destinationstavler i lufthavne og mange andre steder.

Kan Java være farlig?
Ja bestemt, fordi banker og andre benytter java til indlogning, har hackere verden rundt fundet huller og skrevet tusindvis af linjer ondsindet kode med det formål at få adgang til dine oplysninger - og måske i sidste ende dine penge.


Hvordan sikrer jeg mig mod "Java-hacking?"
Sørg for at din pc og dine programmer altid er opdaterede. Tillad jucheck.exe at undersøge, om du har den sidste nye version af Java, det kan du gøre her. Sørg også for at have en solid sikkerhedspakke på din computer og sæt gerne Windows Update til at køre automatisk.

I listen til højre kan du læse mere om sikkerhed og se, hvor du kan hente sikkerhedspakker.

Kan jeg slå Java fra?
Det vil vi ikke anbefale, især ikke hvis du gerne vil bruge Netbank og NemID. Kun for eksperter: Hvis du ønsker at besøge nettet uden brug af Java, kan du installere en alternativ internetbrowser (der findes mange fx FireFox og Chrome). I den alternative browser kan du vælge at slå Java fra under indstillinger. Så kan du frit surfe på nettet med din alternative browser - og benytte din gamle, når du skal "i banken".


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek sikkerheden i din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek sikkerheden i din pc

Med et smart gratis værktøj fra Microsoft kan du nu scanne din pc for enhver sikkerhedstrussel.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Komplet backup af din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKomplet backup af din pc

Læs alt om, hvordan du laver den bedste backup, og hvor du skal gemme den. Lær at benytte det gratis backup-program.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek om hjemmesiden er sikker

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek om hjemmesiden er sikker

Med en ny og effektiv tjeneste på nettet, kan du lynhurtigt tjekke enhver hjemmeside for farer.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere