Cookie- og privatlivspolitik


Advarsel: Hjemmeside kan koste dig tusindvis af kroner

En hjemmeside, hvor du kan købe billige gavekort, kan ende med at koste dig 3.000 kr.

Hjemmesiden deal.bidstreet.dk, hvor du kan købe billige gavekort til blandt andet McDonald’s, Nordisk Film og Matas, lokker dig til at sige ja til et abonnement på flere tusinde kroner. De gavekort, du køber kan heller ikke bruges i butikkerne. Det har flere kunder klaget over, og siden er nu blevet anmeldt af restauranternes brancheforening Horesta til forbrugerombudsmanden for ulovlig markedsføring.

Hvis du køber et gavekort på deal.bidstreet.dk og accepterer vilkår og betingelser, accepterer du samtidig det som hjemmesiden kalder et ”VIP-abonnement.” Det står med meget små bogstaver nederst i det meget lange dokument omkring vilkår. VIP-abonnementet koster dig 499 kroner hver måned i 6 måneder og er bindende. Du skal altså bruge rigtig mange penge på gavekort, hvis det skal give mening. Men det kan du ikke engang, for ingen af butikkerne har lavet nogen aftale med deal.bidstreet.dk, og gavekortene er derfor ubrugelige.

Hvis du ser reklamer for hjemmesiden på for eksempel Facebook, skal du altså ikke klikke på dem eller sige ja til deres tilbud.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Beskyt din pc mod hackere

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBeskyt din pc mod hackere

Din computer kan på ingen tid inficeres af ondsindede programmer, hvis du besøger de forkerte hjemmesider. En firewall er et effektivt værn mod virus og malware.

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

Ny virus angriber dit TV!

Ny virus angriber dit TV!

IT-kriminelle rykker ind i dagligstuen – låser dit TV og kræver løsepenge!

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere