Cookie- og privatlivspolitik


Stort sikkerhedsfirma hacket

Kaspersky Lab, der er et af verdens førende sikkerhedsfirmaer er blevet hacket. Firmaet forsikrer at brugernes informationer aldrig har været i fare.

Selv ikke de største sikkerhedsfirmaer kan føle sig helt sikre imod hackere – Det må det russiske sikkerhedsfirma Kaspersky sande efter at en hackergruppe har angrebet deres systemer.

Angrebet skete allerede i det tidlige forår, men er først blevet opdaget for nylig, da hackerne har været uhyre diskrete, og næsten ikke har efterladt sig nogen spor. Sikkerhedshullet er siden blevet stoppet.

Kaspersky forsikrer, at brugernes følsomme oplysninger ikke har været i fare på noget tidspunkt, da angrebet var rettet imod firmaets systemer og teknologier, men ikke databaserne med kundernes oplysninger.

Sikkerhedsfirmaet fortæller at hackerne brugte metoder, der aldrig er set før, og derfor var i stand til at komme ind i Kaspersky Labs systemer og ud igen, uden at blive opdaget før det var for sent.

Hackerangrebet var så avanceret, at Kaspersky mener, der må stå en nation bag. Hvilket land eller regering, det kan være, vil sikkerhedsfirmaet ikke gisne om, men de mener, at det vil koste omkring 50 millioner dollars, cirka 330 millioner kroner, at udvikle teknologien bag og afvikle sådan et angreb.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Se hvem der bruger din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSe hvem der bruger din pc

Med dette program tager din computers webkamera billeder af alle der logger ind eller prøver på det.

Læs mere

Hvad er ransomware?

Hvad er ransomware?

Her er en af de VÆRSTE TRUSLER mod pc’en i dag. Et angreb kan koste dig dyrebare filer og kolde kontanter.

Læs mere

Pas på! Dit NemID er i fare

Pas på! Dit NemID er i fare

Svindlere sender i disse dage stribevis af e-mails og sms’er i et forsøg på at lokke dine NemID-oplysninger ud af dig.

Læs mere

Nyeste

Gør det sværere for net-svindlerne

Sådan sikrer du dig, når du onlinehandler.

Læs mere

Venlige hackere?

Der er én type brugervenlighed, du helst ikke vil opleve på egen krop. Hackerens.

Læs mere

Hvad er ransomware?

Her er en af de VÆRSTE TRUSLER mod pc’en i dag. Et angreb kan koste dig dyrebare filer og kolde kontanter.

Læs mere