Cookie- og privatlivspolitik


Hackere bliver belønnet for succesfulde angreb

Internet Explorer, Firefox og Chrome bliver i disse dage angrebet af IT-sikkerhedsfolk i en international konkurrence, hvor vinderne bliver belønnet med store pengepræmier.

Nørder og IT-sikkerhedsfolk hamrer i starten af marts løs på tastaturerne for at angribe browsere som Internet Explorer, Firefox og Chrome. Normalt er den slags ulovligt, men i det her tilfælde er det en del af en årlig konkurrence kaldet Pwn2Own, hvor der er store penge på højkant.

Navnet Pwn2Own kommer fra computerspilsverdenen og betyder at være din modstander overlegen, så du kan være den bedste i duellen. Konkurrencen har til formål at finde huller og smutveje i browserne, så virksomhederne bag dem kan lukke dem og derved beskytte deres brugere.

Konkurrencen er sponsoreret af Google, og den har været afholdt siden 2007. I konkurrencen fra 2013 er Java, Chrome, Firefox og Internet Explorer blevet hacket, mens hackerne de resterende dage skal prøve kræfter med Java, Flash og Adobe Reader, der alle er hjælpeprogrammer til webbrowsere.

I konkurrencen er et succesfuldt hack defineret ved, at en person kan lave et indhold på en hjemmeside, der kan inficere en computer og give hackeren adgang til den.

Hackerne kan vinde følgende præmier, hvis de lave et succesfuldt hack:
$ 100.000 for at hacke Google Chrome i Windows 7
$ 100.000 for at hacke Internet Explorer 10 i Windows 8
$ 75.000 for at hacke Internet Explorer 9 i Windows 7
$ 60.000 for at hacke Mozilla Firefox i Windows 7

Plug-ins til Internet Explorer 9 i Windows 7:
$ 70.000 for at hacke Adobe Reader XI
$ 70.000 for at hacke Adobe Flash
$ 20.000 for at hacke Oracle Java

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Scan efter malware på din computer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdScan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test din pc-sikkerhed

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTest din pc-sikkerhed

Tag testen og find ud af, hvor sikker din pc er.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere