Cookie- og privatlivspolitik


Google afslører dine kodeord

Google Chrome gemmer alle de kodeord, du bruger, og lader dem være frit tilgængelige i browserens indstillinger.

Der er god grund til at være påpasselig med at bruge Google Chrome til at tjekke e-mails på andre computere end din egen. Browseren gemmer nemlig alle kodeord, der bliver brugt, og lader dem ligge frit tilgængeligt.

Derved kan enhver anden, som bruger computeren finde dine kodeord i browserens indstillinger og distribuere dem til alle og enhver.

Adgangskoderne bliver dog kun gemt i browseren, når du takker ja til Chromes forespørgsel om at gemme en adgangskode til en bestemt side. Browseren gemmer altså ikke fx koden til din NemID, uden du aner det.

Google er gjort opmærksom på sikkerhedsbruddet, men der er ikke planer om at ændre systemet, fastslår lederen af Google Chromes udviklere, Justin Schuch.

Chrome er en af de tre browsere med størst antal brugere sammen med Internet Explorer og Mozillas Firefox. Begge har tidligere haft samme type problem, men valgte at ændre systemet, da de blev gjort opmærksomme på fejlen.

Komputer for alle anbefaler, at du aldrig gemmer kodeord til hjemmesider, når du brugere computere, som ikke er din egen, og lad være med at gemme kodeord til sider, der har personlige oplysninger, fx din e-mail eller Facebook-konto.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

Hvad er malware?

Hvad er malware?

Du har sikkert hørt om malware før. Men hvad er malware, og hvordan beskytter du dig mod at få det?

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek sikkerheden i din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek sikkerheden i din pc

Med et smart gratis værktøj fra Microsoft kan du nu scanne din pc for enhver sikkerhedstrussel.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere