Cookie- og privatlivspolitik


Gør nettet sikkert: Klar dig overalt med kun ét kodeord

Mange hjemmesider kræver et kodeord, og det er en vældig dårlig ide at bruge samme kode overalt. Med dette smarte program kan du dog alligevel nøjes med blot at huske ét enkelt kodeord.

Hent artiklen > klik her

Vi bruger alle sammen en masse kodeord; eller det burde vi i hvert fald. Efterhånden som vi bruger netbank, netbutikker, webmail og meget andet, så får vi nemlig brug for login og kode alle vegne. Mange klarer det ved at finde på et enkelt – synes de selv – godt kodeord og så bruge det allevegne.

Problemet er dog, at kodeordet sjældent er så sikkert, som vi selv tror, og i særdeleshed aldrig er mere sikkert end det mest usikre sted, vi benytter det. Det kan nemlig godt være, at en hacker aldrig bryder ind bag din netbanks dobbeltsikrede, virtuelle mure og stjæler dit kodeord, men hvis du bruger det samme kodeord i en netbutik, der har sparet lidt på sikkerheden, så kan et stjålent kodeord derfra potentielt give adgang til alle de andre steder, hvor du bruger den samme kode. Der er dog heller ingen tvivl om, at det er sværere end svært at huske 20 forskellige kombinationer af login og kodeord.

For at hjælpe hukommelsen på vej benytter nogle kodeord, der alle er variationer over samme stamme. Andre gemmer kodeordene på en lap papir eller i et Word-dokument. Desværre er ingen af de løsninger sikre, men det er det smarte program PasswordBox til gengæld.

PasswordBox kan installeres i din browser på pc’en samt på din smartphone og tablet. Nu kan du så lave komplekse kodeord til alle de sider, du bruger, og gemme dem i PasswordBox, og derefter behøver du bare at huske koden til PasswordBox. Programmet er supernemt at bruge og kan også hjælpe dig med at passe på andre ting end blot kodeord.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Beskyt din pc mod hackere

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBeskyt din pc mod hackere

Din computer kan på ingen tid inficeres af ondsindede programmer, hvis du besøger de forkerte hjemmesider. En firewall er et effektivt værn mod virus og malware.

Læs mere

Ny virus angriber dit TV!

Ny virus angriber dit TV!

IT-kriminelle rykker ind i dagligstuen – låser dit TV og kræver løsepenge!

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere