Cookie- og privatlivspolitik


Gør din Facebook-konto sikker

Brugerne af Facebook har ofte lidt for simple adgangskoder. Med få enkle kneb kan du forbedre sikkerheden på din konto, så du undgår kontokapringer.

Det er ikke så svært at få adgang til din Facebook-konto, hvis du kun har aktiveret sidens standard sikkerhedsindstillinger. En hacker skal blot bruge din e-mail og adgangskode for at få adgang til din konto, og de sikkerhedsoplysninger har mange af internettets brugere et lidt for afslappet forhold til.

Brugerne har oftest lidt for simple adgangskoder, eller også holder de ikke oplysningerne helt tæt til kroppen, viser flere undersøgelser. Selv hvis du værner godt om dine sikkerhedsoplysninger, så kan du gøre det endnu svære for uvedkommende at kapre din identitet på Facebook.

Start med at logge ind på Facebook og klik på tandhjulet i øverste højre hjørne. Klik på Kontoindstillinger, og vælg "Sikkerhed" i venstre kolonne. Her kan du aktivere "Sikker Browsing", hvilket gør det vanskeligt for udenforstående at overvåge din trafik, hvis du kobler på et usikkert trådløst netværk og logger på Facebook.

For at forbedre sikkerheden yderligere kan du aktivere "Login-godkendelser", hvilket betyder, at du skal indtaste en kode, hver gang du logger på Facebook fra en ny computer. Du skal kun bekræfte den pågældende computer første gang, du logger på fra den.

Koden får du enten på en app til din smartphone eller på en sms til det telefonnummer, som er tilknyttet din konto. Hvis du vil bruge tjenesten, skal du derfor indtaste dit rigtige telefonnummer i dine kontoindstillinger.

Under punktet ”Sikkerhed” finder du også ”Aktive sessioner”, hvor du kan se, hvor din konto er blevet åbnet, og om det fx er på en Windows-computer eller en smartphone. Hvis der er mistænkelig adfærd, skal du trykke på ”Stop aktivitet” ud fra det pågældende sted og straks ændre dit kodeord.

Surfer du på en offentlig computer er det også meget vigtigt, at du husker at logge af Facebook, når du er færdig.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Beskyt din pc mod hackere

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBeskyt din pc mod hackere

Din computer kan på ingen tid inficeres af ondsindede programmer, hvis du besøger de forkerte hjemmesider. En firewall er et effektivt værn mod virus og malware.

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

Ny virus angriber dit TV!

Ny virus angriber dit TV!

IT-kriminelle rykker ind i dagligstuen – låser dit TV og kræver løsepenge!

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere