Cookie- og privatlivspolitik


Giv din pc et grundigt eftersyn

Er du sikker på, at alt udstyr i din pc fungerer optimalt? Vi hjælper dig med at gennemteste den og giver dig de bedste råd om delene i din computer, så du ikke risikerer, at den en dag pludselig bryder sammen helt uventet.

Hent artiklen > klik her

Når vi tester computere, skærme eller harddiske på Komputer for alles redaktion, så bruger vi såkaldte benchmark-programmer – programmer, der i detaljer kan måle ydelsen på udstyret. Det gør vi for at kunne udtale os på baggrund af andet end egne fornemmelser for, hvor god hardwaren er til forskellige opgaver.

At "benchmarke" en pc svarer nogenlunde til, at mekanikeren kører din bil op på et sæt ruller og måler løs. Når man ved, hvad de umiddelbart lidt kryptiske tal i målingen betyder, så er de særdeles brugbare i forhold til at vurdere udstyrets tilstand – både når det gælder pc'er og biler.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
De vil skade din pc

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pas på dine kodeord

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPas på dine kodeord

Alle, der har adgang til din pc, kan med et snuptag se alle de koder, du har gemt i din browser. Vi hjælper dig med at gøre din pc sikker.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere