Cookie- og privatlivspolitik


Flest virusangreb mod Windows Vista og 7

I Microsofts seneste sikkerhedsrapport viser det sig, at Windows Vista og Windows 7 er de to styresystemer, flest virusangreb rettes imod.

Du troede måske, at Windows XP, var hovedmålet for virusangreb og hackere, da det er et af de ældste styresystemer og supporten ophørte den 8. april. Men det er det ikke. Det viser den nyeste sikkerhedsrapport fra Microsoft. Det er derimod Windows Vista og Windows 7, der ligger i toppen. Tallene baseres på antal virusangreb per 1000 computere. Her lå Windows Vista på 32,2 procent mens 7 lå på 25,9. Windows XP lå dog ikke langt efter med 24,2 procent.

Ifølge Microsoft er grunden til de høje tal, at der er så mange Windows 7 brugere, og at ældre systemer altid har haft et højere antal angreb. Det kan også ses på, at det nyeste styresystem, Windows 8 har haft færrest angreb med 17,3 procent.

Hvis du bruger Windows 7 eller Vista, skal du ikke fortvivle. Styresystemerne er nemlig dækket af Microsofts support og bliver hele tiden sikkerhedsopdateret. Det gør Windows XP ikke, og derfor er sikkerhedsrisikoen meget stor, og det anbefales stadig, at du skifter til en computer med et nyere styresystem.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Scan efter malware på din computer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdScan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Komplet backup af din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKomplet backup af din pc

Læs alt om, hvordan du laver den bedste backup, og hvor du skal gemme den. Lær at benytte det gratis backup-program.

Læs mere

Falske NemID-mails!

Falske NemID-mails!

Pas på! Der er falske e-mails i omløb. De ser ud til at være fra NemID, men i virkeligheden er et fupnummer. Læs mere her.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere