Cookie- og privatlivspolitik


Pas på fupmail fra TDC

TDC advarer mod en falsk e-mail, der forsøger at lokke dine kreditkortoplysninger fra dig.

En fupmail er løs. Denne gang er det TDC, der står som afsender, men e-mailen er falsk, og du skal ikke følge instrukserne i mailen.

Den falske e-mail har TDC som afsender og har emnet ”Problemer med sidste tilbagebetaling.” I mailen fremgår det, at du ved en fejl har betalt din regning to gange, og at TDC vil refundere beløbet. Intet af dette er sandt, og TDC har på deres Facebook-side advaret imod e-mailen og opfordrer dig til at slette den omgående, hvis du har modtaget den.

Det er anden gang inden for kort tid, at firmaer advarer om falske e-mails. Senest var det en e-mail fra NemID, der var i omløb, og også her lød rådet at slette den med det samme.

Her på Komputer for alle anbefaler vi, at du altid er opmærksom på e-mails, hvor du ikke kender modtageren, og e-mails der vil have dig til at udlevere personlige oplysninger. Et par ting du kan tjekke: hvis der er et link i e-mailen, kan du holde musen hen over, uden at trykke på det, og se hvor det fører hen. Derudover vil sproget ofte være dårligt dansk, som om det var blevet maskinoversat. Til sidst er der tit en tidsfrist på, hvornår du skal indbetale osv.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Scan efter malware på din computer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdScan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Komplet backup af din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKomplet backup af din pc

Læs alt om, hvordan du laver den bedste backup, og hvor du skal gemme den. Lær at benytte det gratis backup-program.

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere