Cookie- og privatlivspolitik


En million nye virus i 2008

Antivirusfirmaet F-Secure har netop offentliggjort skræmmende tal, der viser at første kvartal 2008 slår alle virus-rekorder. Selskabet forventer, at hele 2008 vil byde på op mod en million nye virus i omløb.

F-Secure modtager dagligt oplysninger om 25.000 nye virusser, og antivirusfirmaet oplyser, at man aldrig tidligere har opdaget så mange nye virusser i omløb som i de første tre måneder af 2008.F-Secure anslår, at hvis udviklingen fortsætter, vil der i 2008 komme omkring en million nye virus til verden.

Det er ikke kun mængden af virus, der øges, den enkelte virus bliver også mere avanceret, og breder sig til blandt andet bannere og plugins på almindelige hjemmesider. Samtidig er den første Smartphone-mobiltelefon i 2008 blevet inficeret af en trojansk hest.

For at beskytte din pc er det en god idé at have et antivirus-program installeret - fx Avast eller AVG, der er helt gratis. Og efterhånden som mobiltelefoner bliver mere avancerede, bør du også overveje at installere antivirus der.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek sikkerheden i din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek sikkerheden i din pc

Med et smart gratis værktøj fra Microsoft kan du nu scanne din pc for enhver sikkerhedstrussel.

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

Pas på e-mails fra SKAT

Pas på e-mails fra SKAT

Nu er årsopgørelserne fra Skat lige straks klar, men pas på falske mails, der ser ud til at komme fra det offentlige.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere