Cookie- og privatlivspolitik


eBay ramt af hackerangreb

Hvis du har en konto hos den populære indkøbshjemmeside, skal du hurtigst muligt skifte kodeord. Alle 145 millioner brugere i eBays database er nemlig faldet i kløerne på hackere.

Internet-auktionssiden eBay opfordrer nu alle deres brugere til at skifte kodeord. Databasen der indeholder nemlig kodeord, navne e-mail- og fysiske adresser, telefonnumre og fødselsdata, er nemlig blevet hacket. Du skal dog ikke være bekymret for dine kreditkortoplysninger, da de er gemt i en anden database.

Det vides ikke endnu, hvor mange oplysninger, der er blevet opsnappet af hackere, men eBay opfordrer også til at du skifter kodeord på andre hjemmesider, hvis kodeordet er det samme, som det, du har brugt på eBay. eBay er ejer af den danske køb-og-sælg hjemmeside dba.dk (den blå avis). Men siden er sikker, da de to hjemmesider, ikke bruger den samme database.

Angrebet skete tilbage i slutningen af februar, og eBay troede i første omgang, at krypteringen ville holde hackerne ude. Derfor er det først nu, at eBay har opdaget, at hackerne rent faktisk har haft adgang til kodeordene.

eBay vil nu sende e-mails ud til alle brugere, om at skifte deres kodeord. Her skal du dog også være på vagt, da der er falske eBay-mails i omløb, hvor du skal være opmærksom på ikke at klikke på links i e-mailen.

Her på Komputer for alle anbefaler vi, at du aldrig bruger det samme kodeord på flere forskellige hjemmesider. Derudover skal dit kodeord helst være så langt som muligt

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek sikkerheden i din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek sikkerheden i din pc

Med et smart gratis værktøj fra Microsoft kan du nu scanne din pc for enhver sikkerhedstrussel.

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

Pas på e-mails fra SKAT

Pas på e-mails fra SKAT

Nu er årsopgørelserne fra Skat lige straks klar, men pas på falske mails, der ser ud til at komme fra det offentlige.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere