Cookie- og privatlivspolitik


De 8 største trusler mod din pc

En stor nordisk undersøgelse afslører de aktuelt største trusler mod din pc - og viser hvor vi lader os narre.

Hent artiklen > klik her

Komputer for alle har lavet en stor nordisk undersøgelse i Danmark, Sverige, Norge og Finland, og den afslører de største huller i vores sikkerhed. Vi har fundet frem til de 8 vigtigste trusler, som er så alvorlige, at ganske mange danskere, svenskere, finner og nordmænd allerede er faldet i fælden.

I undersøgelsen kom det frem, at blot 56,8 procent af vi danskere beskytter pc'en mod andet end virus. Det er stærkt alarmerende, fordi der netop nu florerer mange skadelige programmer, som låser din pc og kræver en klækkelig løsesum for at give dig adgang til dine egne filer. Denne type skadelige programmer fanges typisk ikke af et almindeligt antivirusprogram, og så opdager du den først, når det er alt for sent.

I denne artikel kan du læse alt om denne og syv andre trusler, og hvordan du identificerer og undgår dem, når du færdes på nettet eller bruger din pc. Vi viser naturligvis også, hvordan du slipper af med den ubehagelige afpresningsvirus.

Vil du vide mere om skadelige programmer? Læs med her om malware.
> Du kan også læse mere om gratis antivirus her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Beskyt din pc mod hackere

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBeskyt din pc mod hackere

Din computer kan på ingen tid inficeres af ondsindede programmer, hvis du besøger de forkerte hjemmesider. En firewall er et effektivt værn mod virus og malware.

Læs mere

Ny virus angriber dit TV!

Ny virus angriber dit TV!

IT-kriminelle rykker ind i dagligstuen – låser dit TV og kræver løsepenge!

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere