Cookie- og privatlivspolitik


Gratis antivirus fra AOL

Hvis din computer mangler beskyttelse, og du ikke vil bruge flere hundrede kroner på at købe et antivirus program, tilbyder AOL et nyt gratis alternativ.

America Online, AOL, har i denne uge lanceret et nyt antivirus program, Active Virus Shield. Programmet er gratis og den eneste betingelse for at aktivere det, er, at du oplyser din e-mailadresse. Active Virus Shield er udviklet af Kaspersky Lab, som er en af de største udbydere af sikkerhedsløsninger til pcen. Programmet beskytter mod virusser, spyware, trojanske heste og andre skadelige programmer.

Acitive Virus Shield er langt fra det eneste gratis antivirus program på nettet, men modsat andre tilgængelige produkter opdateres programmets software hver time. Dermed er Active Virus Shield ikke kun det pt bedste bud på et gratis antivirus program, men også en reel konkurrent til købeprodukterne fra Symantec, McAfee og Microsoft.

At der er et marked for antivirus programmer, bliver bekræftet af National Cyber Security Alliance, der sidste december gennemførte en stor undersøgelse om computersikkerhed. Hele 56 procent af deltagerne i undersøgelsen havde enten ikke havde et antivirus program eller havde ikke opdateret deres program indenfor den sidste uge. Active Virus Shield er kompatibelt med Windows XP, NT, 2000, ME og 98.

> Du kan også læse mere om gratis antivirus her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Ring ALDRIG til dette nummer!

Ring ALDRIG til dette nummer!

Advarsel: En falsk fejlskærm i Windows opfordrer dig til at ringe til svindlere.

Læs mere

Gør din computer helt sikker

Gør din computer helt sikker

Beskyt din computer mod virus og malware med gode sikkerhedsprogrammer og masser af nyttige råd.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test din pc-sikkerhed

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTest din pc-sikkerhed

Tag testen og find ud af, hvor sikker din pc er.

Læs mere

Nyeste

Ring ALDRIG til dette nummer!

Advarsel: En falsk fejlskærm i Windows opfordrer dig til at ringe til svindlere.

Læs mere

Hackere kan låse din bil op

Med en kodeopsnapper kan hackere låse din bil op på afstand.

Læs mere

Test din pc-sikkerhed

Tag testen og find ud af, hvor sikker din pc er.

Læs mere