Cookie- og privatlivspolitik


Gør din computer helt sikker og undgå virus og malware

Beskyt din computer mod virus og malware med et velfungerende sikkerhedssystem. Her får du masser af hjælp til at sikre din pc med både anti-virus, anti-malware og masser af råd, der kan hjælpe dig i kampen mod hackere og it-kriminelle.

Få etableret et ordentligt forsvar mod internettets mange trusler og bliv klogere på, hvordan du undgår at få computeren inficeret af virus, malware og andet skidt. Her finder du de bedste råd og programmer fra Komputer for alles sikkerhedseksperter. De omfatter alt fra, hvordan du beskytter dit digitale privatliv til, hvordan du får styr på adgang til din computer. Oveni det store udbud af artikler om sikkerheden på din computer, får du også mulighed for at lære om sikkerheden på din smartphone og tablet, hvor vi selvfølgelig dækker både iOS og Android.


Bliv helt sikker på nettet
Undgå at begå de samme fejl som de fire sikkerhedseksperter, vi har talt med. Vi viser vej til den komplette sikkerhed på nettet.
Læs mere her

Beskyt din pc mod hackere
Din computer kan på ingen tid inficeres af ondsindede programmer, hvis du besøger de forkerte hjemmesider. En firewall er et effektivt værn mod virus og malware.
Læs mere her

Sig nej til dårlige programmer
Når du installerer et godt program, der skal du ofte fjerne en mase flueben for at undgå, at du får dårlige programmer med i købet. Med Unchecky fjernes fluebenene automatisk, så du ikke går galt i byen.
Læs mere her

Fjern virus fra din låste pc
En del virusser er i stand til at låse din pc, slukke internetforbindelsen og deaktivere dine sikkerhedsprogrammer. Sådan får du bugt med dem.
Læs mere her

Beskyt dit privatliv
Privatlivet ligger for manges vedkommende til frit skue i den digitale verden, men med enkelte midler og programmer som CleanClache, Kleopatra og LockItTight får du hurtigt skærmet af for nysgerrige sjæle.
Læs mere her

Gør telefonen sikker med antivirus
Virus og malware bliver i stigende grad rammer i stigende grad Android-telefoner, og det er derfor en strålende ide med et antivirus-program. Avast har udviklet et, der er gratis og holder farlige filer væk fra telefonen.
Læs mere her

Få sikkerheden i top på din pc
Vi har testet seks af de mest populære sikkerhedspakker med antivirus, firewall, spamfilter, anti-spyware og værn mod risikable hjemmesider og tyveri af personlige data.
Læs mere her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Ring ALDRIG til dette nummer!

Ring ALDRIG til dette nummer!

Advarsel: En falsk fejlskærm i Windows opfordrer dig til at ringe til svindlere.

Læs mere

Gratis antivirus fra AOL

Gratis antivirus fra AOL

Hvis din computer mangler beskyttelse, og du ikke vil bruge flere hundrede kroner på at købe et antivirus program, tilbyder AOL et nyt gratis alternativ.

Læs mere

Gør din computer helt sikker

Gør din computer helt sikker

Beskyt din computer mod virus og malware med gode sikkerhedsprogrammer og masser af nyttige råd.

Læs mere

Nyeste

Ring ALDRIG til dette nummer!

Advarsel: En falsk fejlskærm i Windows opfordrer dig til at ringe til svindlere.

Læs mere

Hackere kan låse din bil op

Med en kodeopsnapper kan hackere låse din bil op på afstand.

Læs mere

Test din pc-sikkerhed

Tag testen og find ud af, hvor sikker din pc er.

Læs mere