Cookie- og privatlivspolitik


Bliv sikker på nettets links

Det er en potentielt meget farlig gætteleg at klikke på links i en søgemaskine – for der kan gemme sig farlige hjemmesider mellem de harmløse. Her får du et værktøj, der automatisk tjekker siderne for dig.

Hent artiklen > klik her

Der skal ikke mere end et besøg på få sekunder til, før din pc er inficeret, hvis du besøger en farlig hjemmeside. Men hvordan ved du lige, om en hjemmeside er sikker, når du blot søger efter et interessant emne på fx Google? Svaret er, at det gør du ikke. I realiteten er der tale om et farefyldt lotteri, der naturligvis bliver endnu farligere, hvis du ikke har et godt antivirusprogram installeret på pc’en.

Med programmet AVG Link Scanner, behøver du ikke længere gamble med din sikkerhed på nettet. Fremover vises det med et ikon ud for dine søgeresultater, om det er sikkert at besøge en hjemmeside, ligesom farlige hjemmesider blokeres helt i browseren.
> Du kan også læse om gratis antivirus her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

Se dansk tv på ferien i udlandet

Se dansk tv på ferien i udlandet

Med Freedome kan du se alle de danske tv-programmer i udlandet.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pas på dine kodeord

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPas på dine kodeord

Alle, der har adgang til din pc, kan med et snuptag se alle de koder, du har gemt i din browser. Vi hjælper dig med at gøre din pc sikker.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere