Cookie- og privatlivspolitik


Bevar digitale hemmeligheder ved at slette dine filer totalt

Vær sikker på, at dine vigtigste filer ikke falder i de forkerte hænder. Slet dem, så selv ikke eksperter med det stærkeste gendannelsesprogram kan genskabe dem.

Hent artiklen > klik her

Normalt sletter vi filer ved at markere dem og bruge Delete-tasten på tastaturet. Hvis vi er ekstra grundige, tømmer vi jævnligt Papirkurven. Derved er filerne væk for det blotte øje, vi har fået mere plads på computeren, og vi kan tænke på noget andet. Problemet er bare, at denne dagligdagsmetode giver falsk tryghed. I virkeligheden er filerne nemlig slet ikke blevet slettet, men bare midlertidigt usynlige. Folk med pc-snilde kan lynhurtigt genskabe dem. Så hvis du har nogle filer, som du ikke ønsker skal falde i de forkerte hænder, må du tage mere drastiske midler i brug. Du skal bruge programmet Jihosoft Free Eraser, som går mere i dybden end Windows. Programmet sletter filerne på harddisken, så de ikke kan genskabes – heller ikke af eksperter udstyret med de gendannelsesprogrammer, som vi med jævne mellemrum præsenterer her i bladet.

> Hent Jihosoft Free Eraser

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Aldrig mere malware

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdAldrig mere malware

Hold din computer fri for skadelige programmer.

Læs mere

Ring ALDRIG til dette nummer!

Ring ALDRIG til dette nummer!

Advarsel: En falsk fejlskærm i Windows opfordrer dig til at ringe til svindlere.

Læs mere

Nyeste

Ring ALDRIG til dette nummer!

Advarsel: En falsk fejlskærm i Windows opfordrer dig til at ringe til svindlere.

Læs mere

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere