Cookie- og privatlivspolitik


Besøg de farligste hjemmesider i en sikker browser

Du kan køre din browser og andre programmer i såkaldt sandkasse-tilstand. På den måde sikrer du, at Windows ikke tager skade – selv du besøger dårlige hjemmesider eller på anden måde leger med ilden.

Hent artiklen > klik her

Det er en offentlig hemmelighed, at internettet er proppet med hjemmesider, der er potentielt skadelige for din computer. Nogle sider tilbyder dig dårlige programmer, mens andre inficerer din computer med virus. Problemet er bare, at det er komplet umuligt for almindelige pc-brugere at gennemskue, hvilke sider der er farlige og hvilke sider, du kan besøge med god samvittighed. Når du først opdager, at en hjemmeside har skumle hensigter, er skaden desværre ofte allerede sket.

Men det er faktisk muligt at besøge farlige hjemmesider uden nogen form for risiko. Til formålet benytter vi her det smarte program Sandboxie, som giver dig mulighed for at surfe løs uden at frygte for konsekvenserne. Når du surfer med en browser i Sandboxie-tilstand placeres der en gul ramme om browservinduet. Det er din garanti for, at du er på sikker grund. Intet, du foretager dig i denne tilstand, kan nemlig påvirke din pc’s helbred. Selv hvis hjemmesider angriber dig med virus, sørger Sandboxie for, at de skadelige filer lander i karantæne. Sandboxie gemmer nemlig kun filer på sit eget lille afsnit af harddisken. Og der er vandtætte skotter mellem dette afsnit og resten af Windows.

> Hent Sandboxie her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Komplet backup af din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKomplet backup af din pc

Læs alt om, hvordan du laver den bedste backup, og hvor du skal gemme den. Lær at benytte det gratis backup-program.

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

Ring ALDRIG til dette nummer!

Ring ALDRIG til dette nummer!

Advarsel: En falsk fejlskærm i Windows opfordrer dig til at ringe til svindlere.

Læs mere

Nyeste

Ring ALDRIG til dette nummer!

Advarsel: En falsk fejlskærm i Windows opfordrer dig til at ringe til svindlere.

Læs mere

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere