Cookie- og privatlivspolitik


Beskyt dit privatliv

Privatlivet ligger for manges vedkommende til frit skue i den digitale verden, men med enkelte midler og programmer som CleanClache, Kleopatra og LockItTight får du hurtigt skærmet af for nysgerrige sjæle.

Hent artiklen > klik her

Vi fylder vores computere, telefoner, hjemmesider og Facebook-profiler med et hav af personlige informationer, og ofte tænker vi slet ikke over, hvem der har frit udsyn til vores privatliv. Både i hjemmet og på nettet kan snushaner følge med i din færden, men der findes heldigvis en løsning på problemet.

Vi hjælper dig med at holde styr på, hvem der kan kigge med i dine private sager, og hvad du kan gøre for at slette dine digitale fodspor.

Skulle din computer blive stjålet, kan du følge tyven, få adgang til dine filer og slette dem ved hjælp af programmet LockItTight, mens CleanCache rydder ud i de spor, du efterlader i Windows og i din browser. Derudover får du også en introduktion til krypteringsprogrammet Kleopatra, der gør det muligt at låse enkelte mapper helt af.

Selv din tablet eller smartphone sladrer til omverden om, hvad du går og foretager dig, men det kan du også lukke ned for ved at justere på enhedens indstillinger. Hele molevitten får du en introduktion til her, så læs med og rigtigt god fornøjelse.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
De vil skade din pc

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pas på dine kodeord

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPas på dine kodeord

Alle, der har adgang til din pc, kan med et snuptag se alle de koder, du har gemt i din browser. Vi hjælper dig med at gøre din pc sikker.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere