Cookie- og privatlivspolitik


Kinesisk antivirus er bedst i test

Det kinesiske firma Qihoo lægger sig i toppen i ny test af antivirusprogrammer.

Det tyske testcenter AV-test, har netop testet 24 af de mest populære antivirusprogrammer, og her er det kinesiske program Qihoo: 360 Internet Security overraskende et af de tre programmer, der scorer bedst. Med maksimale 6 point i både sikkerhed og brugervenlighed og 5.5 i ydeevne, fik det kinesiske program 17,5 point ud af maksimale 18. Det rakte til en førsteplads, der blev delt med Bitdefender og Kaspersky. Sidste gang AV-test havde programmerne igennem testen, scorede Qihoo 16,5, mens de to andre fik topkarakter, men nu blander kineseren sig altså i toppen.

Testen foregik på computere udstyret med Windows 7 64 bit-versionen, og der blev testet i brugervenlighed, sikkerhed og ydeevne. Som kontrol brugte AV-test standard sikkerhedsprogrammet Microsoft Security Essentials, som følger med alle nye Windows-computere. Programmet fik kun 10 point i alt, herunder nul i sikkerhed. Ethvert antivirusprogram, der ikke kunne få flere point end dette ville dumpe testen. Det koreanske firma, AhnLab var det eneste, der klarede sig dårligere end kontrollen, og dermed ikke bestod testen.

Qihoo: 360 Internet Security er gratis og fås også i versioner til smartphones. Derudover er firmaet er på vej med en version til Android-tablets.
> Du kan læse mere om gratis antivirus her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gode råd til tryg julehandel på nettet

Gode råd til tryg julehandel på nettet

Hvis du skal købe dine julegaver på internettet, så giver e-handelsfonden dig ti gode råd med på vejen.

Læs mere

Få et sikkert kodeord

Få et sikkert kodeord

Med disse simple tips vil det tage 180.365.000 år at bryde din kode.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Beskyt dit privatliv

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBeskyt dit privatliv

Her er 13 tips, der hjælper dig med at holde personfølsomme oplysninger tæt ind til kroppen, når du er social på internettet.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere