Guide_sikkerhed_komdk_022012

22 tips om sikkerhed

Opfører du dig fornuftigt ved pc’en? Læs, hvad du altid skal huske – og hvad du aldrig må gøre.

20. april 2012

Hent hele artiklen og læs mangel flere tips om sikkerhed.

Er din pc ordentligt beskyttet? Passer du på, når du går på nettet? Og er du sikret, hvis der skulle ske noget med din pc? Kan du ikke svare ”helt sikkert!” på disse spørgsmål, så får du her en stribe gode tips til, hvad du ALTID skal gøre, og ikke mindst, hvad du ALDRIG må gøre.

Vi ved det jo godt. Vi skal passe på, når vi går på nettet. Vi skal sørge for at tage backup, og vi skal lade være med at hoppe på limpinden, når skumle typer prøver at lokke koden til den virtuelle bankbog op af lommen på os.

Men vi skal også passe på ikke at blive så bange og paranoide, at vi dårligt tør foretage os noget på vores pc, for en moderne pc er et vidunderligt værktøj, – og det er alt andet lige nemmere at gå i banken hjemmefra, når man selv har tid, frem for at indordne sig under bankernes snævre åbningstider.

Der er et væld af muligheder for at finde information, kommunikere med andre, handle og ordne vigtige ærinder på skærmen med pc’en som værktøj. Men der lurer også farer derude. Og det kan være svært at skelne og vide, hvor man skal passe på.

Måske er du interesseret i ...