Cookie- og privatlivspolitik


22 tips om sikkerhed

Opfører du dig fornuftigt ved pc’en? Læs, hvad du altid skal huske – og hvad du aldrig må gøre.

Hent artiklen > klik her

Hent hele artiklen og læs mangel flere tips om sikkerhed.

Er din pc ordentligt beskyttet? Passer du på, når du går på nettet? Og er du sikret, hvis der skulle ske noget med din pc? Kan du ikke svare ”helt sikkert!” på disse spørgsmål, så får du her en stribe gode tips til, hvad du ALTID skal gøre, og ikke mindst, hvad du ALDRIG må gøre.

Vi ved det jo godt. Vi skal passe på, når vi går på nettet. Vi skal sørge for at tage backup, og vi skal lade være med at hoppe på limpinden, når skumle typer prøver at lokke koden til den virtuelle bankbog op af lommen på os.

Men vi skal også passe på ikke at blive så bange og paranoide, at vi dårligt tør foretage os noget på vores pc, for en moderne pc er et vidunderligt værktøj, – og det er alt andet lige nemmere at gå i banken hjemmefra, når man selv har tid, frem for at indordne sig under bankernes snævre åbningstider.

Der er et væld af muligheder for at finde information, kommunikere med andre, handle og ordne vigtige ærinder på skærmen med pc’en som værktøj. Men der lurer også farer derude. Og det kan være svært at skelne og vide, hvor man skal passe på.


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Beskyt din pc mod hackere

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBeskyt din pc mod hackere

Din computer kan på ingen tid inficeres af ondsindede programmer, hvis du besøger de forkerte hjemmesider. En firewall er et effektivt værn mod virus og malware.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Aldrig mere malware

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdAldrig mere malware

Hold din computer fri for skadelige programmer.

Læs mere

Ny virus angriber dit TV!

Ny virus angriber dit TV!

IT-kriminelle rykker ind i dagligstuen – låser dit TV og kræver løsepenge!

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere