Cookie- og privatlivspolitik


10 millioner kodeord offentliggjort

En forsker har frigivet 10 millioner kodeord på internettet. Men det gør dig ikke mere udsat, siger han.

Mark Burnett forsker i kodeordssikkerhed, og hvilke vaner folk har, når de finder på kodeord til deres internet-konti. Han har i flere år studeret lækkede kodeord, og samlet dem i et dokument.

Det er det dokument han nu frigiver – ganske vist i en censureret udgave, hvor flere kendetegn, som firmanavne og bankoplysninger, er bortredigeret. Han nævner også, at disse oplysninger er gamle, og at de fleste oplysninger derfor er forældede.

Grunden til, at han offentliggør dokumentet, er for det første, at han ønsker, at disse passwords bliver tilgængelige for andre, der forsker i det emne. Desuden er han bekymret for, om FBI vil anholde ham, hvis han offentliggør sine forskningsresultater.

Mark Burnett har nemlig ikke gjort noget ulovligt for at få fingrene i de 10 millioner passwords. De er alle sammen frit tilgængelige via de store søgemaskiner som Google og Bing. Derfor mener Mark Burnett heller ikke, at internet-brugerne nu bliver udsat for en større risiko. Han kommenterer også, at hackere, der har brug for sådan en liste for at hacke, i sig selv ikke er nogen stor trussel.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek sikkerheden i din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek sikkerheden i din pc

Med et smart gratis værktøj fra Microsoft kan du nu scanne din pc for enhver sikkerhedstrussel.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Rens pc’en for virus og malware

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdRens pc’en for virus og malware

Med pakken EmsiSoft Emergency Kit Scanner kan du lynhurtigt rense pc’en for virus og andet snask.

Læs mere

Er din pc sikker?

Er din pc sikker?

Få tjekket din computers sundhedstilstand og se, om den er i fare for at blive angrebet - ganske nemt og ganske gratis. Tjek din pc via nettet og læs vores 25 sikkerhedstips.

Tjek din pc

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere