nyheder/ff3_145.jpg

Stærkere søgning i ny Firefox

Den nye udgave af webbrowseren Firefox vil ifølge udvikleren ændre på den måde, brugerne søger efter informationer på nettet.

En ny udgave af Firefox er i sin afsluttende beta-testning. Ifølge udvikleren, Mozilla, er der især blevet fokuseret på forbedrede søgemuligheder, og Firefox 3 vil blandt andet indeholde et kombineret søge- og bogmærkeredskab i adressefeltet.

Hvis du for eksempel skriver "kamera" i adressefeltet, får du en liste med de sider, som du seneste har besøgt, og som indeholder ordet kamera i deres adresser. Firefox 3 indeholder desuden forbedrede sikkerhedsfunktioner, og er blevet mere brugervenlig med flere muligheder for at tilrette browseren til dit personlige brug.

Forleden kunne Mozilla fejre, at 500 millioner nu har hentet Firefox ned på deres computere. Browserens markedsandel er dog stadig beskeden. Knap 17 procent af netsurferne anvender Firefox, mens flere end 75 procent bruger Internet Explorer fra Microsoft. Det er dog nok til en anden plads på listen over foretrukne browsere.

Firefox 3 kan endnu kun downloades i en beta-udgave på engelsk, hvilket kun anbefales til softwareudviklere og testere.

Måske er du interesseret i ...