nyheder/windows_xp-145.jpg

SP3 til XP endelig klar

Microsoft har netop gjort den ventede tredje store opdatering til Windows XP tilgængelig. Men forvent ikke mange nye funktioner.

7. maj 2008

Så skete det endelig. Microsoft har frigjort den længe ventede Service Pack 3 til Windows XP - den sidste store opdateringspakke til det populære styresystem, som på butikshylderne er erstattet af Windows Vista.

Det er godt nyt til alle XP-brugere i skandinavien, som enten ikke har en computer, der er kraftig nok til at afvikle Vista, eller som bare foretrækker XP's stabilitet.

For nogle uger siden blev den første Service Pack til Vista frigivet, mens Microsoft annoncerede, at SP3 til XP var forsinket på ubestemt tid. Men nu er den her altså.

Du kan hente SP3 til Windows XP via Windows Update, og hvis du har aktiveret automatiske opdateringer på din pc, skulle den komme helt af sig selv i den nærmeste fremtid. Du kan dog også hente den fulde pakke og brænde på en cd, hvis du fx vil installere SP3 på en computer uden netforbindelse.

Den nye opdatering rummer alle sikkerhedsopdateringer siden SP2, men udover understøttelse af ny teknologi, er der ingen synlige nye funktioner.

Måske er du interesseret i ...