nyheder/offbeta140.jpg

Office 2007 i testversion

Få en gratis smagsprøve på Office 2007 allerede i dag. Microsoft har offentliggjort en ny testversion af den omfattende kontorpakke.

Prøv fremtidens kontorprogrammer fra Microsoft. Software-giganten har frigjort en såkaldt Beta 2-udgave af Office 2007 til fri evaluering. Office 2007 udkommer i begyndelsen af næste år og omfatter blandt andet programmerne Word, Excel, Outlook, PowerPoint og Publisher.

Den mest synlige forandring er en brugerflade, der vil ændre sig efter de opgaver, som den enkelte bruger foretager i programmerne. Det skal blandt andet føre til en bedre udnyttelse af softwarens funktioner, som Microsoft erkender ikke er optimalt under de nuværende Office-programmer.

Beta-udgaven er ikke det endelige produkt, men indeholder dog en fuld versions funktionalitet. Softwaren kan køres på pcer med Windows XP Service Pack 2. Der er tale om engelsksprogede versioner, der fungerer i 180 dage. Beta-filerne fylder fra 75 MB til 1 GB, og bør derfor kun hentes via en bredbåndsforbindelse.

Måske er du interesseret i ...