nyheder/firefox_2.jpg

Ny version af Firefox på vej

Mozilla har sendt en ny version af internet browseren Firefox i betatest. Den nye version byder på forbedringer af sikkerheden og har indbygget filter mod phishing og spyware.

Internet Explorers førsteudfordrer har netop lanceret version 3.0 af Firefox. Versionen er endnu i beta, men der er tale om en betydelig opgradering i forhold til tidligere versioner.

Først og fremmest er der gjort noget ved sikkerheden, da den nye version har et indbygget filter, der advarer mod sider med phishing, spyware og lignende uvæsen.

Men med Firefox 3.0 bliver det også lettere at surfe. For eksempel kan du tilføje tags til de hjemmesider, du opretter bogmærker til. Har du f.eks. tilføjet tag’et avis til en række hjemmesider, er det nok at skrive ”avis” i browserfeltet, så bliver du præsenteret for en liste med samtlige hjemmesider i kategorien ”avis”. På samme måde finder du hurtigt frem til konkrete artikler, som du tidligere har læst i browseren. Har du f.eks. læst artiklen ”Koldeste vinter i 100 år”, er det nok at skrive fx ”kold” i browserfeltet. Så kommer siden frem – helt uafhængigt at artiklens web-adresse.

Måske er du interesseret i ...