nyheder/ie8_logo_145.jpg

Microsoft udsætter udgivelsen af Internet Explorer 8

Den 8. version af Internet Explorer, der var ventet i december, er nu udsat til midten af februar.

12. november 2008

Den engelske version af Internet Explorer 8, som var planlagt til at udkomme i december, kommer nu først til februar, oplyser Mortimer Liebman fra Microsoft. "Vi er selvfølgelig ærgerlige over udsættelsen, men vi vil sikre os, at Internet Explorer er helt i orden, før vi releaser den". Udsættelsen betyder også, at vi må vente på den danske verion, der først kommer i midten af marts.

Den længe ventede version af Internet Explorer skal tage konkurrencen op med Mozillas Firefox, Googles Chrome og Apple's Safari, der på det seneste har indeholdt spændende nyheder. Især Firefox truer Internet Explorers dominans på browsermarkedet, sidste måned havde Mozillas Firefox opnået 20 procent markedsandele. Microsoft har stadigvæk godt 70 procent markedsandele.

Betaversionen af Internet Explorer 8 indeholder mange spændende nye funktioner til søgning på nettet. Hvis du har lyst til at se betaversionen af Internet Explorer 8, kan den downloades. Det skal dog understreges, at det er en ufærdig version med småfejl. Hvis du efter installering skulle fortryde, kan du af-installere den igen via kontrolpanelet, Tilføj og fjern programmer.

Måske er du interesseret i ...