3 Google ekspert komdk 072016

Masser af gratis programmer fra Google

Google tilbyder alt lige fra Gmail og regneark til gratis lagerplads på nettet. I vores nye Google-skole viser vi, hvordan du får det fulde udbytte af samspillet mellem de mange gratis tjenester, som Google tilbyder.

29. april 2016

Tekstbehandling, e-mail, regneark, kort over hele verden, navigation på mobilen, adressebog, kalender og meget mere. Googles udbud af gratis programmer, som du kan køre i din internetbrowser eller på din smartphone er så stort, at du helt kan slippe for at skulle købe og installere andre programmer eller apps.

I de kommende numre guider vi dig igennem de vigtigste programmer fra Google og viser dig, hvordan du får det fulde udbytte af dem. Vores første afsnit koncentrerer sig om at oprette en Google-konto og få det fulde udbytte af Googles centrale funktion, Kontaktpersoner.

Det kan du læse om: * Sådan samarbejder Googles tjenester for at hjælpe dig * Sådan opretter du en Google-konto * Opret kontakter i Gmail på din pc og på din telefon * Skift nemt mellem Googles mange apps * Sådan bruger du din Google-konto på iPhone og iPad

> Du kan læse mere om Google her

Måske er du interesseret i ...