Gratis programmer

Find gratis programmer på nettet. Vi har udvalgt nogle gode gratis programmer til dig, så du ikke behøver at være nervøs for virus og andet snavs.

Gratis programmer til USB-nøglen

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og en masse andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her

Gratis sikkerhedspakke

Her får du det bedste gratis antivirus på markedet. Bitdefender Antivirus Free kan scanne din computer efter virus på kommando, men leverer samtidig løbende beskyttelse, når du downloader fra nettet.

Hent programmet her

Adgang til alle guiderne

Få adgang til alle vores guider, test og artikler på nettet. Bestil to magasiner og få adgang til arkivet for kun 39,50 - vi betaler portoen! 

Se de eksklusive guider 

Læs mere her

Hold hackerne ude

Med en firewall er du beskyttet både mod angreb fra hackere og mod ondsindede programmer, der har sneget sig ind på din computer.

Læs mere om Zone-Alarm her

Hent Zone-Alarm

Fri internettelefoni

Med Skype kan du ringe gratis til andre Skype-brugere i hele verden og billigt til andre telefoner. Derudover kan det bruges til chat, filoverførsel, videokonferencer m.m.

Læs mere om Skype her

Hent Skype

Hurtig og nem billedbehandling

IrfanView er et gratis og meget alsidigt billedbehandlingsprogram, der giver mulighed for at fjerne røde øjne, korrigere farver, kontrast og skarphed og meget andet. Programmet er på dansk, når du har installeret den gratis sprogpakke.

Hent IrfanView

Hent dansk sprogpakke

En komplet kontorpakke

OpenOffice er en komplet kontorpakke med tekstbehandling, regneark, præsentationsprogram, tegneprogram m.m. Det hele er på dansk, også stavekontrollen.

Læs mere om OpenOffice her

Hent Open Office

En ordentlig lydoptager

Audacity er en lydoptager til Windows, der kan optage i mange spor, redigere og mikse lyden og gemme den i mange forskellige formater.

Læs mere om Audacity

Hent Audacity

 Stort maleprogram GIMP er et avanceret billedbehandlingsprogram, der bag sin usædvanlige brugerflade gemmer et mylder af muligheder, filtre og effekter.

Læs mere om programmet

Hent GIMP

Elegant billedkatalog

Picasa er et elegant billedkatalogprogram, der både bygger en lynhurtig database med dine billeder, lader dig reparere fejl, og hjælper med udskriften.

Læs mere om programmet

Hent Picasa

Nem cd-brænding

Dette program brænder både data- og musik-cd'er, kopierer cd'er og kan endda kopiere musik fra cd til din computer. Læs mere om programmet

Hent CD Burner XP Pro

Gendan de slettede filer

Vil du undgå miste billeder af dine kæledyr eller vigtige dokumenter? Komputer for alle har udvalgt Recuva, som er et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram til filer, dokumenter og billeder.

Hent Recuva


Måske er du interesseret i ...