brænd cder komdk 092016

Brænd cd’er, dvd’er og Blu-ray

Nu får du et komplet brænderprogram til din pc, så du kan brænde både cd’er, dvd’er og Blu-ray. Det er praktisk, når du vil lave backup, musik-cd’er til bilen eller brænde en sikkerhedskopi af alt indholdet på din smartphone eller tablet.

Ashampoo Burning Studio 2016 er et fuldt brænderprogram, der kan brænde data på alle slags medier – lige fra den gammeldags cd, over nyere dvd’er og til de moderne Blu-ray- skiver, som kan rumme 25 GB. Programmet får du gratis med Komputer for alle, og det virker i Windows Vista, 7, 8 og 10.

I artiklen her viser vi, hvordan du brænder musik-cd’er af den traditionelle type, der kan afspilles i en helt almindelig cd-afspiller, diske med sikkerhedskopier af dine data og komplette kopier af hele cd’er og dvd’er, som du har liggende i skuffen. Så kan du bruge kopien til dagligt brug og undgå ridser på den dyrebare original. Du kan også se, hvordan du med Burning Studio 2016 kan brænde en sikkerhedskopi af alt indholdet af din smartphone eller tablet – så kan du nemt gemme enhedens indhold af fx billeder og kontakter, så du aldrig mister filerne.

> Hent programmet her

Måske er du interesseret i ...