evernote komdk 092015

Brug Evernote alle vegne

Evernote er meget mere end bare en notesblok på computeren. Med masser af nye funktioner og apps til enhver enhed er programmet den ultimative måde at huske, gemme og få adgang til noter, udklip og en hel masse andet.

Vi tør godt påstå, at Evernote er verdens bedste noteprogram. Ikke bare på din pc, men på alle dine enheder. Faktisk er Evernote det perfekte eksempel på det bedste samspil mellem de mange forskellige muligheder du får med både smartphone, tablet og hjemme-pc i forening.

Vi har skrevet om noteprogrammet Evernote i bladet før, fordi allerede da det kom frem, var det avanceret og godt – men siden da er der kun kommet flere funktioner og muligheder til.

Hvis du vil, kan Evernote blive adgangen til det ofte lovede papirløse samfund, og selv, hvis det er mere, end hvad du har lyst til, så giver programmet dig mulighed for at skrive, klippe, indtale og fotografere alskens vigtig information, som du næsten øjeblikkeligt har adgang til, uanset hvor du er, og uanset hvilken enhed du har ved hånden.

Der er så mange muligheder og smarte funktioner, at vi dårligt kan vise dem alle – men vi kan vise det meste. Selv om du måske allerede har overgivet dig til Evernotes mange fortræffeligheder, så får du her helt nye ideer til at bruge det.

> Hent Evernote til din Windows PC her

> Hent Evernote til iOS her

> Hent Evernote til Windows Phone her

> Hent Evernote til Android her

Måske er du interesseret i ...