Cookie- og privatlivspolitik


Indret dit hjem på egen pc

Komputer for alle 2-2012: Tegn dit eget hjem på pc’en med det fantastiske program Sweet Home 3D, og prøv dig frem med alle mulige indretninger. På den måde kan du finde den bedste løsning, før du ommøblerer for alvor. Få det komplette Sweet Home 3D program på CD’en.

Få det bedste ud af pc’ens ram
Bliver din pc langsom, når du arbejder i flere programmer på samme tid? Vi viser, hvordan du nu kan frigøre ubrugt hukommelse og sætte farten i vejret!

Leder
Tjen penge på det største loppemarked
At handle i butikker på nettet er blevet en kærkommen rutine for de fleste af os. Vi bemærker dårligt nok forskellen på at svinge dankortet på nettet eller i en gammeldags butik.

Mere usikkert føles det at købe noget af private på nettet. Tør man – og bør man – betale på forskud og så stole blindt på, at den aftalte vare når frem?
Grænseoverskridende blev det dog først, den dag jeg besluttede mig for at vende pengestrømmen om og sætte nogle brugte ejendele til salg på nettet.

Ville jeg mon få mine penge? Ville skumle eksistenser bryde ind i privaten for at stjæle mine ting? Og kan man i det hele taget stole på nogen derude på nettet? Indtil videre er alle mine bekymringer blevet gjort til skamme. Jeg har købt og solgt masser af ting og er indtil nu aldrig blevet snydt. Jeg har sparet stort på mine indkøb, og bedre endnu: Jeg har tjent penge på at sælge en pæn del af mit jordiske gods, der for længst var endt i et pulterrum.Med venlig hilsen
Chefredaktør Leif Jonasson


Komputer for alle nr. 02 udkommer d. 16-1-2012.
Du kan bestille Komputer for alle her

Spar 600 kroner

Få landets bedste pc-magasin i hele 2015. Lige nu sparer du 600 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her: