Cookie- og privatlivspolitik


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste

Zip-fil

Zip er en fiks teknik, der komprimerer en eller flere filer i formatet .zip, så de er lettere at sende i en e-mail eller hente fra en hjemmeside.

Læs mere

Sidefil

Sidefilen er den ekstra hukommelse i form af harddisk-plads, som Windows bruger til at parkere ting, som programmerne kræver er startet, men som enten ikke bruges eller som ikke har været i brug i lang tid. Ved at parkere disse i sidefilen gøres der plads til vigtigere ting i ram'en.

Læs mere

MPEG

MPEG er et filformat for levende billeder og lyd til multimedie og video. MPEG bruges blandt andet i DVD-film.

Læs mere

Nyeste

Fil

En samling af data, som har et navn. De fleste data i en pc er filer. En fil kan sammenlignes med et arkivkort eller en mappe i et kartotek.

Læs mere

JPEG

JPEG (eller .jpg.) er et billed-filformat, som blandt andet bruges på Internettets hjemmesider. JPEG-billeder udmærker sig ved at kunne have millioner af farver uden at fylde ret meget.

Læs mere

Mp3

Mp3-formatet gør det muligt at lagre lyd i noget nær cd-kvalitet på en brøkdel af pladsen. En cd-rom fuld af mp3-lydfiler kan rumme lige så meget musik som 10-15 almindelige musik-cd'er.

Læs mere