Cookie- og privatlivspolitik


<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Alt om dit bundkort

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdAlt om dit bundkort

Sådan virker det: Bundkortet er rygraden i din pc. Læs her hvorfor, og hvordan komponenterne er forbundet i computeren.

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
SIMM

SIMM

På et SIMM-hukommelsesmodul sidder alle kontakterne på en lang, lige række. Alle ram-moduler i dag er opbygget på denne måde, selv om navnet i praksis kun bruges på moduler af den type, som blev brugt i perioden 1990-95.

Læs mere

Chipset

Chipsettet er de særlige kredse, som forbinder processoren med resten af bundkortet og blandt andet kontrollerer PCI-bussen.

Læs mere

Chip

Chips er de små, mangebenede plasticfiduser, som sidder på bundkortet og alle andre kort i din computer. Chips kaldes også integrerede kredsløb.

Læs mere

Nyeste

Alt om dit bundkort

Sådan virker det: Bundkortet er rygraden i din pc. Læs her hvorfor, og hvordan komponenterne er forbundet i computeren.

Læs mere

ATX

ATX er en standard for, hvordan stik, udvidelsespladser og processor skal anbringes på pc'ens bundkort. De fleste pc'er er udstyret med et bundkort i ATX-design, men en ny standard kaldet BTX er ved at vinde indpas.

Læs mere

Bundkort

Bundkortet er selve hjertet i din pc. Det er her, hukommelse, processor og alle udvidelseskort sidder.

Læs mere