Miracast

Spejl dit PC-indhold op på fladskærmen

Få en Miracast og spejl alt dit indhold på din computer, din tablet eller telefon op på dit TV.

11. marts 2016

Har du billeder, film eller musik liggende på din pc, tablet eller telefon og vil du gerne have mulighed for at afspille alt det indhold på dit fjernsyn?

Det kan du gøre med den nye Miracast. Du slutter det smarte stik til en HDMI-udgang på dit fjernsyn, og så kan du ellers spejle dine enheder trådløst. Oven i hatten får du adgang til populære streamingtjenester som Netflix og HBO som er fyldt med gode film og serier.

Så enkelt er det

Der er ikke de store ben i at anvende Miracast. Faktisk er det meget simpelt så længe dine enheder er kompatible med stikket. Det du skal sikre dig er, at din PC har Windows XP, Vista 7, 8, 8,1 eller 10.

Har du en iPhone eller iPad skal det være en iPhone 4/iPad 2 eller nyere, og styresystemet skal være IOS version 7 eller nyere. Hvis du har en Android-telefon eller tablet skal den bruge Android 4.0 ”Ice Cream Sandwich” eller nyere.

Masser af spændende muligheder

Passer din enhed med disse specifikationer, skal du blot sætte Miracast-stikket i fjernsynet, og så er du ellers klar til at skrive mails eller sms’er på kæmpeskærm i stuen og se dine billeder og film fra computeren direkte på dit TV.

Du kan også udvide Windows-skrivebordet på din computer og på den måde gøre TV’et til skærm 2.

>Du kan få Miracast-stikket sammen med Komputer for Alle her.

Måske er du interesseret i ...