Cookie- og privatlivspolitik


Hjælp til cd´en 2002-2003

Vi tester alle programmer grundigt under produktionen af CD'en, men der vil opstå situationer, hvor computeren og enkelte programmer ikke fungerer optimalt sammen. På denne side finder du hjælpeliniens vigtigste vejledning til kendte problemer.

2003

CD 12
Programmet XnView, der er nævnt i forbindelse med konkurrencen, var ikke med på CD 12-2003. Du kan finde programmet på CD 3-2004 og fremover eller du kan hente det her www.xnview.com

CD 7: VirtualDub
Programmet VirtualDub, der er nævnt i Spørg os, var ikke med på CD 7-2003. Du kan finde programmet på CD 4-2004 og fremover. http://virtualdub.sourceforge.net

CD 4: ULEAD DVD Picture Show
I forbindelse med fejlmeldingen "Load MPEG Vio Driver Error" henviser CD teksten til at klikke på knappen "Ekstra filer" for at installere en opdatering, der løser problemet. Ved en fejl er denne knap ikke blevet aktiveret. Du kan finde opdateringsprogrammet på CD'en I mappen "Ulead DVD Pictureshow", eller du kan hente det direkte på ULEADs hjemmeside her: www.ulead.com/tech/dps/

2002

CD 16: FineReader
Den automatiske registrering af FineReader er nu taget ned. Hvis du installerer programmet nu og får brug for en registreringskode, kan du sende dine registreringsoplysninger til mailto:sales@abbyyeu.com Så vil din registrering blive behandlet manuelt og koden ankommer i løbet af en dag eller to.

CD 14: WebWasher
WebWasher er et program, der lægger sig ind som proxy-server. Den administrerer adgang til og fra computeren på en internetforbindelse. Hvis WebWasher afinstalleres på en forkert måde, kan det blokere adgangen til internet. Det kan rettes ved at slå brugen af proxy-servere fra igen - det gør du sådan:
I Internet Explorer vælger du menuen Funktioner, punktet Internet-indstillinger, fanebladet Forbindelser. Hvis du har modem, klikker du på knappen Indstillinger, har du bredbånd, klikker du på knappen LAN-indstillinger. Slå Brug proxy-server fra, så virker forbindelsen igen.

I Spørg os i Komputer for alle nummer 14 er det nævnt, at vi bringer ftp-programmet WS_FTP på CD'en. Ved en fejl er det ikke sket, men du kan http://download.com.com/3000-2160-1572132.html?legacy=cnet Det fylder under 1 megabyte.

CD 13: Magix Music Maker Basic
Registrering af Magix Music Maker Basic via et telefonopkald har givet problemer, da KE Media ikke havde det nødvendige program til at lave registreringskoden. Det har de nu, og du kan ringe på telefon 89 44 22 79 for at registrere programmet. Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi at registrere via internet, det er det nemmeste.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få alt at vide om Windows, computere, videoer, internettet og sikkerhed.

Læs mere

Fordelszonen

Fordelszonen

Få lynhurtig adgang til alle dine programmer, spil og værktøjer fra bladet - og meget mere!

Besøg Fordelszonen

Kundeservice

Har du spørgsmål om dit abonnement, din regning eller levering af dit blad?Ring til Kundeservice på telefon: 39 10 30 72.Eller:>> Benyt vores online-kundeservice

Læs mere

Nyeste

Forkæl din indre historienørd med WYPE

Nu får du endnu mere spændende historisk læsestof med WYPE på din mobil eller tablet. Vi har nemlig føjet magasinet Alt Om Historie til vores sortiment.

Læs mere

Læs Komputer for alle på pc’en

Nu kan du læse Komputer for alle direkte på både pc, tablet og mobiltelefon. Det er helt gratis, og kræver blot, at du indtaster dit abonnementsnummer.

Læs mere

Hvornår udkommer Komputer for Alle?

Hvornår udkommer Danmarks største PC-magasin, Komputer for Alle? Find ud af det her og læs alt om de kommende blade!

Læs mere