Læs Komputer for alle som digitalt magasin på Wype

Som abonnent får du fri adgang til de seneste fem numre af Komputer for alle på din mobiltelefon eller tablet med vores gratis magasin-app Wype.

Læs Komputer for alle på magasin-appen WYPE

Som abonnent på Komputer for alle kan du læse dit magasin på både pc, tablet og mobiltelefon. Det er helt gratis, og du modtager naturligvis stadig dit trykte magasin med posten. Se her, hvordan du kommer i gang med dit digitale magasin.

8. februar 2016 af Rasmus Udsholt

Som abonnent på Komputer for alle får du kvit og frit en digital udgave af magasinet, så du altid kan læse det på din computer, mobil eller tablet. 

På den måde kan du fx lynhurtigt finde frem til et godt tip fra bladet, når du hjælper en ven med pc’en. 

Det er let at springe mellem magasinerne i din samling – og du har altid adgang til de fem nyeste blade.

Du får naturligvis som hidtil det trykte blad med posten, men samtidig kan du kvit og frit læse den digitale version på en af dine skærme via tjenesten Wype. 

Fordelen for dig er, at flere i familien nu kan læse magasinet samtidig, du har altid de gode tips lige ved hånden – og at du slipper for at gennemrode bladholderen, når du vil læse et gammelt nummer.

Lige nu får du 2 numre af Komputer for alle sammen med en lækker powerbank, så din smartphone aldrig løber tør for strøm, når du er på farten og magasiner på Wype. Prisen er kun 59,50 kroner - du sparer 407 kroner.

Virker på pc, iPad, iPhone og Android

Den digitale udgave af Komputer for alle er naturligvis klar allerede på bladets udgivelsesdag, og som abonnent kan du ganske gratis logge ind og læse den.

Wype virker i browseren på din pc, ligesom du kan hente gratis apps til både iPad og Android. Det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er dit abonnementsnummer til Komputer for alle.

Køber du normalt bladet i fx en kiosk eller et supermarked, får du ikke automatisk adgang online. Du skal altså enten købe et abonnement på Komputer for alle eller betale 99 kroner om måneden for fri adgang til Wype-tjenesten.

Du kan også prøve Wype i en måned for 0 kroner - helt uden binding.

Adgang til mange forskellige magasiner

Når du er logget ind med dit abonnementsnummer fra Komputer for alle kan du i øvrigt som en ekstra bonus samtidig få digital adgang til en lang række andre spændende magasiner for kun 29 kroner om måneden – blandt andet Bo Bedre, Illustreret Videnskab, Historie og Digital Foto. Se video om Wype her: 

Måske er du interesseret i ...