Keep it plus

Som abonnent på Komputer for alle får du også 50 GB backup i skyen.

Keepit: Få 50 GB gratis topsikker backup

Du kan gratis få hele 50 GB plads på nettet til alle dine sikkerhedskopier, hvis du abonnener på Komputer for alle. Så er dine vigtige billeder og dokumenter altid beskyttet mod tyveknægte, brand eller andre katastrofer.

18. januar 2017

Er du bange for at miste billeder og andre vigtige filer fra din computer?

Med et abonnement på Komputer for alle skal du ikke bekymre dig om dette. Dit abonnement inkluderer nemlig hele 50 GB gratis backup til dine dyrebare data hos den testvindende danske backuptjeneste Keepit. 

Her kan du let tage backup af din pc, din mobil og din tablet. Dine vigtige tekster, billeder og andre data er altid i sikkerhed! 

Nem, hurtig og sikker backup

Keepits geniale backup-løsning er så nem, at alle på få minutter kan komme igang med at sikkerhedskopiere alle billeder og dokumenter fra både mobil og pc. 

På computeren foregår det ved hjælp af et program, der installeres i Windows. Programmet opretter en særligt Keepit-mappe, hvor dine filer altid er synkroniserede, men du kan også manuelt tilføje ekstra mapper og filer til Keepit, så du er sikker på at få alt med. 

På mobil eller tablet kan du hente en gratis app til iPhone eller Android, og indstille den til automatisk at gemme en kopi af alle de billeder, du tager med telefonens kamera. Appen kan også gemme en sikkerhedskopi af dine kontakter og dine sms'er.

> Få din sikre backup i skyen med det samme med et abonnement på Komputer for alle.

Sikker backup på forskellige servere

Du får hele 25 gange mere plads end med en Dropboxkonto og over tre gange mere plads end hos Google Drev – og så er løsningen topsikker, og Keepits danske supportere sidder klar til at hjælpe dig.

Få dine 50 GB nu - KLIK her.

Hos Keepit er sikkerheden helt i top. Dine filer gemmes på firmaets servere på to forskellige adresser på Sjælland, så selv hvis den ene serverpark skulle forsvinde i en gaseksplosion, er dine filer stadig i sikkerhed på den anden adresse.

Vi har besøgt Keepits ene serverpark, og i videoen herunder kan du se, hvad der sker, hvis strømmen pludselig går.

Måske er du interesseret i ...