Cookie- og privatlivspolitik


ZyXEL PLA-401 v3

Homeplug-sættet fra ZyXEL er nemt at sætte op. Krypteringsknappen på siden gør det hurtigt at sikre netværket.

Set til:

970,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Netværk via elkablerne er ikke så udbredt som trådløst netværk, og det er lidt ærgerligt. Med et sæt af de såkaldte HomePlug-adaptere kan du nemlig trække netværk gennem huset på et øjeblik. Der er intet bøvl med adgangs­koder eller antenner, og det er mere stabilt end trådløst netværk.

Denne homeplug fra ZyXEL er kompakt og bygget i en rigtig solid kvalitet. Enhederne sættes i stikkontakterne, og så er der forbindelse. Tre statuslamper på fronten fortæller, om der er strøm, om der er kontakt til andre HomePlugs, og om der er forbindelse til computeren. På siden af enheden er der en knap til at kryptere netværket og en knap til at nul­stille HomePlug’en, hvis den skulle være gået helt i baglås.

Måleresultaterne er flotte. Sættet er ganske vist ikke så hurtigt, som de hurtigste homeplugs, vi har testet, men til gengæld holder det en høj fart over længere afstande. Rækkevidden er nemlig helt i top. Sættet holder en ganske brugbar hastighed på 3 megabit/sekund på det længste stræk, og der er ingen tendens til, at signalet falder helt ud. Det er meget stabilt.

Kompatibiliteten er også glimrende. ZyXEL PLA-401 v3 taler uden tøven med andre enheder, der overholder standarden fra HomePlug Alliance, og hastig­hederne sammen med andre sæt er upåklagelig.

Funktionsmæssigt er det et plus, at enhederne har knapper til at slå kryptering til. Det gør det nemt og langt hurtigere end at bruge et program til formålet.

Da sættet kommer lige fra fabrikken, har vi desværre ikke fået en manual til det. Det gør faktisk ikke noget, for sættet er så nemt at sætte til og bruge, at det slet ikke er nødvendigt at læse noget inden opsætning.

Konklusion

Sættet fra ZyXEL er nemt at sætte op. Krypteringsknappen på siden gør det hurtigt at sikre netværket. Måle­resultaterne er i top med en fin tophastighed, rækkevidde og kompatibilitet.

Fakta
  • Nydelig kvalitet

  • God kompatibilitet

  • Hastighed og rækkevidde i top

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her