Cookie- og privatlivspolitik


ZyXEL Network Storage Appliance NSA-220

ZyXEL gør det nemt at være avanceret, og deres nye netværksharddisk byder på masser af funktioner og succesoplevelser.

Set til:

1.449,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ZyXEL NSA-220 er et lækkert og brugervenligt netværkslager med masser af muligheder. Den understøtter op til to harddiske på hver 750 GB (medfølger ikke), er dejlig diskret, og selv om den kræver en smule viden omkring netværk (eller som minimum lysten til at kaste sig ud i det), er den nem at komme i gang med.

Det værste ved NSA-220 er manglen på fysisk dokumentation. Der medfølger overhovedet ingen manualer eller guider på papir, så man skal altså selv regne ud, at manualen ligger på den medfølgende cd som PDF. Heldigvis er manualen godt skrevet, og selv om den kun findes på engelsk, er den ret let at gå til.

Først skal der monteres en harddisk eller to. Og når NSA-220 er tilsluttet netværket med det medfølgende kabel, er den klar til at blive konfigureret fra en af netværkets pc'er. Det fungerede rigtig godt, og i løbet af få minutter kunne den findes i Windows Stifinder, som ethvert andet drev på pc'en.

NSA-220 kan selvfølgelig bare bruges som simpel lagerplads, og denne disciplin kræver ikke så mange tekniske krumspring. Men den byder på meget mere end bare det, og den interesserede kan nemt oprette og administrere de forskellige brugere, som skal have adgang til filerne. Og så kan den også bruges som medieserver, og streame video, billeder og musik til medieafspillere på netværket. Den har også indbygget en download-manager, som er en funktion, der kan hente filer fra internettet og gemme dem direkte på harddisken. Det fungerer ved, at man indtaster adressen på den fil, der skal hentes, og så kan man ellers bare lade NSA-220 hente filerne, helt uden at pc'en behøver være tændt. Som prikken over i’et kan den også bruges som FTP-server, så man kan få adgang til dens filer fra internettet, og som printer-server, hvor man kan tilslutte sin printer via USB og dermed lave den om til en netværksprinter.

Fakta

ZyXEL Network Storage Appliance NSA-220

Tilslutninger: Kabelnetværk 10/100/1000 (Gigabit), 2 x USB
Harddiskunderstøttelse: 2 x 3,5-tommer SATA I/II (op til 750 GB hver)
Understøtter Raid 0, Raid 1, JBOD, UPnP
Mål: 20,2 x 11,3 x 14,2

  • Lækkert design

  • Nem brugerflade

  • Meget stille

  • Understøtter gigabit-netværk

  • Ingen papirmanualer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her