Cookie- og privatlivspolitik


ZyXEL Homeplug PLA-400 Starter Kit

PLA-400 Starter Kit er netværk på den nemmeste måde. Hastigheden er god på distancen, men de to netværksbroer bliver faretruende varme.

Set til:

1.299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med disse to brugervenlige netværksbroer fra producenten ZyXEL kan man hurtigt og nemt lave netværk over hjemmets almindelige stikkontakter. I forhold til de andre stikkontakt-løsninger, vi har testet på det seneste, byder PLA-400 på en mærkbar højere hastighed på distancen, og så er de de første vi har set, der ikke behøver hænge i stikkontakterne.

De to netværksbroer forbindes til stikkontakterne med de medfølgende almindelige ledninger - så slipper man for, at de optager pladsen for andre strømkrævende enheder (ligesom de andre netværksbroer vi har testet). De er 11 cm lange og 10 cm brede, og på undersiden sidder to huller, som de kan hænges op på væggen i. Dog medfølger der ikke beslag. Det fysiske design er overskueligt, og installationen består i, at de tilsluttes hver deres stikkontakt og pc (eller modem). Men når de er tændt, bliver de så hamrende varme, at man nærmest brænder fingrene, hvis man rører dem.

På indpakningen kan man læse, at netværkshastigheden er hele 200 Mbit i sekundet, men som sædvanlig, når vi har med netværksdimser at gøre, er den oplyste hastighed altså det teoretiske maksimum, som enhederne kommunikerer internt på. I praksis lykkedes det os kun at flytte filer via denne løsning med 35,3 Mbit i sekundet. Og denne hastighed opnåede vi med enhederne siddende i samme stikdåse. Til gengæld overraskede de, da vi placerede dem i hver deres ende af huset, for her leverede de også omkring 35 Mbit i sekundet, og det er til gengæld i orden!

Fakta

ZyXEL Homeplug PLA-400 Starter Kit

  • Nem installation

  • Tilsluttes stikkontakterne med ledning

  • Hastighed på distancen

  • Bliver faretruende varme

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her