Cookie- og privatlivspolitik


Zspire Stealth Mouse

Zspire-musen er et særsyn i en verden, hvor ergonomi og funktioner regerer. Den lader hånt om begge. Køb den kun, hvis du er vild med designet - og ikke bruger mus særlig meget.

Set til:

700,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det var med spænding, jeg åbnede pakken med den såkaldte stealth-mus. Her var øjensynlig et firma, som havde fundet ud af at udnytte avanceret amerikansk flyteknologi i en computermus. Sikkert en dræbermus i spillearenaen!

Og så alligevel ikke. Zspire Mouse er designet med samme kurver som de berømte radarusynlige steatlth-bombefly fra 80'erne: En grå, spids ottekant i aluminium. Indeni er der ingen særlige teknologier, bortset fra at musen er trådløs og bruger Bluetooth.

Det er tydeligt, at designet har fået forrang over ergonomien. Musen er meget bred foran og temmelig spids i den anden ende (på internettet har den fået øgenavnet "kisten"). Og fingrene hviler dårligt på de skarpe kanter på de to museknapper. Knapperne er i øvrigt det eneste på musen, der ikke er af metal. Dette var tydeligt allerede efter kort tids brug, da den grå metalmaling begyndte at blive slidt af.


Manualen og websitet fremhæver produktet i høje toner, men er meget karrige med konkrete oplysninger. Det understreges dog, hvordan Zspire-musens knapper og hastighed kan tilpasses på mange måder og man henvises dernæst til Windows' egne museindstillinger som er en generel indstilling, der gælder for alle mus. Uanset indstillinger har musen dog til alle tider en lidt sløv reaktionsevne, og den nægter pure at fungere på blanke overflader.

Hvis dette havde været et designorienteret herremagasin, havde vi muligvis klappet i hænderne og udnævnt Zspire-musen til at være en uundværlig stilskabende gadget. Nu er vi imidlertid et computerblad, og set i den sammenhæng er det svært at finde gode sider ved Zspire-musen. Den er stor, tung og klodset, og den ligger dårligt i hånden med sine skærende metalkanter. Til ca. 700 kroner - plus forsendelse og told fra USA - kan man finde mange andre mus, der ser mindst lige så ondsindede ud - og med betydelig bedre design og langt bedre funktion.

Fakta

Zspire Stealth Mouse

  • Radikalt design

  • Ubehagelig at røre ved

  • For tung

  • For dyr

  • For grim

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Få digitalt tv via din antenne

Få digitalt tv via din antenne

Svenske Boxer har siden 1. februar leveret digital tv-dækning til Jylland, og nu er turen kommet til Hovedstaden, der allerede fra 1. maj kan modtage digitalt tv-signal.

Læs mere

Playstation 3 udsat til 2007

Playstation 3 udsat til 2007

Playstation 3 er udsat til marts 2007. Udsættelsen skyldes en fejl i 70 procent af de nye spilkonsoller.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her