Cookie- og privatlivspolitik


Zitech Z1403-4

Zitechs bærbare computer er fin til prisen.

Set til:

6.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Zitech Z1403-4 er på mange måder et rigtig positivt bekendtskab. I første omgang undres man dog over det lidt pudsige design: Maskinen er sort under bunden og hvid – og grå – på låget.

Rammen rundt om tastaturet er hvid, mens selve tasterne er sorte. Det er en smagssag, om man kan lide den blanding.

Inden i kabinettet har Zitech lagt en Intel Core 2 Duo-processor af den nyeste generation, hvilket betyder en god og stabil ydelse. Derudover er der 2 GB ram til rådighed for systemet, hvilket også er glimrende til Windows Vista.

Harddisken er kun på 120 gigabyte, hvilket er lige i underkanten efter dagens standard.

Man kunne godt være bekymret, når det er Intel, der har leveret den indbyggede grafikløsning, for deres integrerede løsninger er ikke just kendt for at yde vanvittigt godt. Men til vores overraskelse er det faktisk et positivt bekendtskab.

I Vista flyver tingene af sted, og selv da vi prøvekørte spillet Sims 2, gik det nogenlunde fornuftigt. På tilbehør-­siden kan Zitechs maskine prale af et 2-megapixels webkamera, der faktisk leverer en ganske fornuftig billedkvalitet, hvilket sjældent er tilfældet for andre bærbare.

I modsætning til flere af konkurrenterne har Zitech ikke fyldt deres maskine med en bunke mere eller mindre ubrugelige programmer. Det betyder, at du selv får lov at finde det, du skal bruge. For nogle er det en fordel, for andre er det en ulempe.

I hvert fald er det rart at slippe for de mere irriterende detaljer som for eksempel reklame-agtige sidebar-gadgets i Windows Vista.

Zitechs bærbare computer er fin til prisen. Designet er acceptabelt. Og vi er postivt overraskede over, hvor godt grafikkortet klarer sig.

Fakta
  • Hurtig

  • God batterilevetid

  • Godt webkamera

  • Kun 120 GB harddisk

  • Underlige designvalg

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her